Starbucks deschide a treia cafenea în Braşov, cu o suprafaţă de 200 de metri pătraţi, la parterul centrului comercial AFI.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Starbucks, cel mai mare lanţ de cafenele din lume şi lider în domeniul inovării şi al satisfacţiei clienţilor, inaugurează a treia cafenea din Braşov, la parterul centrului comercial AFI Braşov. Noua locaţie se întinde pe o suprafaţă de 200mp şi dispune de o terasă de aproape 60mp, iar designul evidenţiază traseul bobului de cafea, din plantaţiile din Africa şi America de Sud, la espresso-ul delicios savurat de clienţi în cafenea. Aceştia vor fi plăcut impresionaţi de un design inovator, de micile detalii care oferă locului o amprentă unică şi inconfundabilă”, anunţă compania.

Cafeneaua Starbucks din AFI Braşov include, pe lângă barul integrat care te lasă să iei parte la întregul ritual realizat de barista, zonele de prezentare a produselor şi de interconectare, precum şi spaţiul destinat savurării întregii game de sortimente de cafea. 

„Suntem bucuroşi să continuăm expansiunea cu o nouă cafenea în Braşov, într-o zonă cheie. De la deschiderea primei noastre cafenele în acest oraş, s-au băut zeci de mii de latte şi cappuccino şi suntem fericiţi şi mândri că oamenii iubesc cafeaua pregătită cu grijă de barista. Starbucks a devenit o parte a culturii locale, este acel loc unde braşovenii, dar şi cei care vizitează oraşul se simt ca acasă. Suntem convinşi că şi această cafenea se va transforma într-un spaţiu primitor de întâlnire şi de savurare a cafelei preferate în fiecare zi”, a declarat Cristian Turculeţ, Director Regional România şi Bulgaria.

Starbucks România precizează că şi în acest an continuă investiţiile atât în schimbarea design-ului şi modernizarea locaţiilor, cât şi în inovaţie şi varietate la nivel de produs. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.