Spaţiile de coworking, nevoite să pună lacătul pe uşă în timpul stării de urgenţă, se redeschid iar membrii spaţiului de coworking, cât şi vizitatorii vor trebui să poarte măşti şi să păstreze distanţarea socială de 1,5 metri, li se recomandă să folosească scările şi să nu urce, în acelaşi timp, mai mult de două persoane în lift şi, în plus, trebuie să-şi dezinfecteze mâinile de fiecare dată când folosesc zona de bucătărie sau imprimantele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Treptat şi cu respectarea unor măsuri foarte stricte, românii au început să se întoarcă la muncă şi să-şi reia activitatea de birou. În Bucureşti s-au redeschis spaţiile de coworking nevoite să pună lacătul pe uşă în timpul stării de urgenţă. Freelancerii, start-up-urile şi micii antreprenori care le folosesc trebuie să lucreze acum după noi reguli: să respecte distanţarea socială, să poarte mască şi să-şi igienizeze mâinile de fiecare dată când folosesc bucătăria sau imprimantele", a anunţat compania Commons România, o reţea de spaţii de coworking, care precizează că se va putea lucra şi de pe terase, iar cei care nu se simt încă pregătiţi să se reîntoarcă în spaţiul de coworking au la dispoziţie birourile virtuale.

Reprezentanţii Commons spun că toate spaţiile sunt pregătite să-şi primească membrii şi anunţă noi măsuri implementate pentru desfăşurarea activităţii de birou în siguranţă.

"Sănătatea membrilor noştri e pe primul loc şi de aceea ne dorim să creăm un mediu în care ei să se simtă în siguranţă. Am implementat toate măsurile recomandate de autorităţi şi am transmis către comunitate un ghid practic cu reguli care reduc şansele de transmitere a virusului”, a declarat David Canta, cofounder Commons România.

Potrivit noilor reguli, atât membrii spaţiului de coworking, cât şi vizitatorii, vor trebui să poarte măşti şi să păstreze distanţarea socială de 1,5 metri. De asemenea, li se recomandă să folosească scările şi să nu urce, în acelaşi timp, mai mult de două persoane în lift. În plus, trebuie să-şi dezinfecteze mâinile de fiecare dată când folosesc zona de bucătărie sau imprimantele.

Commons a asigurat distanţa de cel puţin 1,5 metri între birouri, a amenajat birouri în plus pe terase şi în spaţiile de evenimente, a amplasat dispozitive de dezinfectare pentru mâini la intrarea în spaţiile de lucru, în bucătărie sau în baie.

"Spaţiile Commons au fost dotate cu mai multe cafetiere şi aparate pentru apă potabilă, pentru a se evita aglomerarea. În acelaşi timp, locaţiile sunt igienizate la fiecare două-trei ore şi filtrele sunt curăţate constant, conform regulilor şi standardelor recomandate de autorităţi. În funcţie de recomandările guvernamentale, este posibil ca fiecare membru sau vizitator să fie termoscanat la intrarea în locaţii", precizează compania.

De asemenea, persoanele care doresc în continuare să muncească de acasă au la dispoziţie birourile virtuale, care le asigură o adresă de corespondenţă, promovare în cadrul comunităţii şi folosirea spaţiilor de birouri pentru întâlniri sau evenimente.

Inaugurată în anul 2017, Commons România este o reţea de spaţii de coworking formată din antreprenori şi freelanceri din diverse domenii de activitate şi business-uri enterprise în diferite stadii de dezvoltare. Comunitatea are la dispoziţie trei locaţii: în Piaţa Unirii, Piaţa Romană şi în zona Băneasa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.