Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat, joi, că primul lot al Drumului Expres Craiova-Piteşti (18,5 km) va fi dat în scurt timp în circulaţie, iar luni va merge pe acest şantier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Primul lot al Drumului Expres Craiova-Piteşti (18,5 km) va fi dat în scurt timp în circulaţie! Luni voi merge pe acest şantier! Antreprenorul lotului 1 al Tronsonului 2 a solicitat începerea procedurilor de recepţie la terminarea lucrărilor. Lotul 1 al DEx 12 va avea rol de variantă ocolitoare a Balşului.
 
El a mai spus că „după deschiderea circulaţiei rutiere, accesul pe acest lot se va face astfel: „- pe relaţia Craiova-Piteşti, accesul se face din DN 65, prin sensul giratoriu executat în apropiere de Balş; - pe relaţia Piteşti-Craiova, accesul se va face prin sensul giratoriu construit pe DN 65, spre localitatea Piatra Olt”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.