Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a anunţat că au fost finalizate, marţi, lucrările la staţia de metrou Tudor Arghezi, iar aceasta va fi deschisă publicului după ce vor fi finalizate testele necesare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Parteneriatele dintre MTI şi autorităţile locale aduc beneficii comunităţilor. Staţia de metrou Tudor Arghezi, la care s-au finalizat astăzi lucrările reprezintă un exemplu în acest sens. Această staţie de metrou, de pe Magistrala 2 de metrou, va fi deschisă publicului după finalizarea testelor necesare. Amplasată pe Şoseaua Berceni, în apropierea Şoselei de Centură, staţia Tudor Arghezi va oferi o serie de facilităţi moderne călătorilor: 5 zone de acces pietonal, 7 scări rulante, 7 lifturi care vor uşura accesul persoanelor cu dizabilităţi, covor tactil de direcţionare pentru persoanele cu deficienţe de vedere, sistem de supraveghere video”, a scris Sorin Grindeanu, marţi pe Facebook.
 
El a adăugat că a fost realizată construirea acestei staţii de metrou în baza unui protocol încheiat de Ministerul Transporturilor, Metrorex şi Primăria sectorului 4 în anul 2019.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.