Societatea Naţională a Apelor Minerale, producător de apă minerală naturală deţinut de Ministerul Economiei, a anunţat marţi că a vândut, în luna iulie 2021, un volum de apă de 129 de milioane de litri, cu peste 20 de milioane de litri mai mult decât în perioada similară a anului 2020, ceea ce constituie un record istoric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Urmare a condiţiilor climatice, a acţiunilor de promovare a apei minerale naturale, de conştientizare a publicului asupra beneficiilor acesteia, dar mai ales a optimizării exploatărilor, Societatea Naţională a Apelor Minerale (SNAM) a realizat, în luna iulie 2021, un volum al vânzărilor de apă de 129 de milioane de litri, cu peste 20 de milioane de litri mai mult decât în perioada similară a anului 2020. Rezultatele se constituie într-un record istoric, mai cu seamă în condiţiile de concurenţă cu alte tipuri de ape îmbuteliate”, a informat compania.

În perioada ianuarie – iulie 2021, SNAM a vândut o cantitate de 680 de milioane de litri de apă, al doilea cel mai bun rezultat al ultimilor cinci ani, estimările pentru întreg anul în curs indicând o tendinţă ascendentă din punct de vedere comercial, care să stabilească şi pentru întreg anul un record pentru intervalul 2016-2021.

„Avem o reală satisfacţie în obţinerea acestui rezultat, ca efort comun al noii echipe de management a SNAM, atât în sfera operaţională, de extracţie şi livrare către îmbuteliatori, cât şi în activităţile conexe, precum promovarea noilor izvoare neexploatate sau a serviciilor de analize de Laborator, pe care le furnizăm tuturor celor interesaţi. Ne propunem păstrarea acestui ritm“, a declarat Iuliu-Alin Udrişte, director general SNAM.

Deţinătoare a 34 de licenţe de exploatare şi a 8 licenţe de explorare, SNAM este cea mai importantă unitate din domeniul extracţiei şi livrării de ape minerale naturale şi terapeutice, furnizând, în prezent, aproximativ 50% din volumele de apă minerală naturală îmbuteliate de către societăţile comerciale de profil din ţară.

Societatea are acţionar unic statul român, prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.