Producătorul japonez de echipamente electronice a decis să modifice producţia unei fabrici, care să facă măşti de protecţie în loc de televizoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru că măştile de protecţie sunt mult, mult mai căutate decât televizoarele în această perioadă în Japonia şi nu numai, Sharp şi-a recondiţionat o fabrică unde se produceau televizoare, pentru a face măşti de protecţie.

Fabrica Sharp din Kameyama, prefectura Mie, unde se făceau panouri LCD şi se asamblau televizoare, va produce începând de luna acesta măşti de protecţie.

Sharp vrea ca până la sfârşitul aceste luni, în această fabrică, să fie produse 150.000 de măşti pe zi. Targetul final este ca, eventual, să iasă pe poarta fabricii în fiecare zi 500.000 de măşti.

Compania japoneză, care este deţinută de Foxconn, nu şi-a definitivat încă strategia de distribuţie şi preţ.

Măştile sunt foarte greu de găsit în Japonia în această perioadă. În Japonia, măştile de protecţie se poartă oricum iarna, fiind ceva normal în multe oraşe.

Apariţia coronavirusului a pus şi mai multă presiune pe producţia de măşti, ajungându-se să se impună limitarea vânzărilor la o singură mască unei persoane.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.