Serviciile de comerţ electronic ale Amazon.com au fost indisponibile, luni, pentru mii de utilizatori, potrivit site-ului de urmărire a întreruperilor Downdetector.com, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au fost peste 11.000 de incidente legate de Amazon raportate de oameni, începând cu aproximativ 1 p.m. ET, a spus Downdetector, care urmăreşte întreruperile prin corelarea rapoartelor de stare din surse, inclusiv erorile trimise de utilizatori pe platforma sa.

Întreruperea ar fi putut afecta un număr mai mare de utilizatori. Amazon nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

În decembrie, o întrerupere majoră a perturbat serviciile cloud AWS ale companiei, blocând temporar platformele de streaming Netflix şi Disney+, Robinhood, o gamă largă de aplicaţii, precum şi propriul site de comerţ electronic, în timp ce consumatorii făceau cumpărături înainte de Crăciun.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.