Secretarul general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN), Tudor Şimota, a fost internat la Institutul ”Matei Balş”, fiind diagnosticat cu coronavirus, au declarat luni pentru News.ro surse oficiale din cadrul instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri (duminică, 22 martie, n.r.) s-a internat la Matei Balş pentru că se simţea rău şi a mers să îşi facă testele, al căror rezultat a fost pozitiv. Azi nu intră nimeni în clădire, dezinfectează totul şi numără câţi angajaţi au avut contact direct cu el”, au declarat luni pentru News.ro surse oficiale din cadrul instituţiei.

Secretarul general al instituţiei este de altfel persoana la care vin cele mai multe acte la semnat.

ONJN se află în subordinea Ministerului de Finanţe.

Autorităţile au anunţat luni alte 143 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, în ultimele 24 de ore, 15 pacienţi fiind la Terapie Intensivă, dintre care 7 în stare gravă. Numărul total al cazurilor a ajuns la 576. De asemenea, luni a fost înregistrat al patrulea deces din cauza coronavirusului, la o femeie de 72 de ani internată în Spitalul Suceava.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.