Schneider Electric a anunţat că, în urma negocierilor exclusive cu Atos Group, începute pe data de 3 iulie 2023, a finalizat achiziţia EcoAct SAS, companie ce oferă consultanţă climatică şi soluţii net zero, cu sediul în Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Schneider Electric a anunţat că, în urma negocierilor exclusive cu Atos Group, începute pe data de 3 iulie 2023, a finalizat achiziţia EcoAct SAS, companie specializată în consultanţă climatică şi soluţii net zero, cu sediul în Paris, Franţa. Finalizarea tranzacţiei urmează consultării cu organele relevante de reprezentare a angajaţilor şi aprobării autorităţilor de reglementare competente”, conform unui comunicat al grupului.

Serviciile de consiliere ale companiei EcoAct sprijină dezvoltarea strategiei de sustenabilitate şi stabilirea obiectivelor până la decarbonizare incluzând scope 1, 2 şi 3, îmbunătăţite de portofoliul său de instrumente digitale şi de gestionare a datelor condus de AI.

”Portofoliul EcoAct de produse şi servicii net zero şi bazate pe natură, inclusiv consultanţă, instrumente de date climatice şi dezvoltarea de proiecte de compensare a emisiilor de carbon, va extinde şi accelera businessul global de sustenabilitate al Schneider Electric, un furnizor de servicii de consultanţă în domeniile managementului energiei, eficienţă energetică, energie regenerabilă şi achiziţii sustenabile, consultanţă pentru sustenabilitate şi net zero, risc climatic, comunicare privind sustenabilitatea, raportare şi comunicare a informaţiilor relevante”, mai arată grupul.

Schneider Electric şi Atos Group au stabilit o bază pentru un parteneriat strategic privind decarbonizarea, combinând expertiza în tehnologie şi sustenabilitate pentru a construi produse şi soluţii care îmbunătăţesc progresele clienţilor către zero net.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.