Samsung va lansa versiunea revizuită a telefonului pliabil Galaxy Fold pe 6 septembrie, potrivit grupului de presă sud-coreean Yonhap, relatează Business Insider.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul sud-coreean de smartphone-uri anunţate în iunie că Galaxy Fold va fi relansat în septembrie, fără să precizeze data.

Când Galaxy Fold a fost lansat în aprilie, mai mulţi utilizatori care au testat telefonul au descoperit probleme la ecranul pliabil. Unii dintre utilizatori au avut probleme după ce au înlăturat o folie protectoare care  nu ar fi trebuit să fie îndepărtată. La ecranele altor telefoane pur şi simplu au apărut defecţiuni.

Business Insider a precizat că nu a întâmpinat probleme atunci când a testat un telefon Galaxy Fold.

Samsung a retras telefoanele distribuite pentru testare şi a amânat pe termen nedefinit lansarea comercială a Galaxy Fold, iar ulterior a anunţat că telefonul va fi relansat în septembrie, cu remedieri şi îmbunătăţiri.

Posibila relansare pe 6 septembrie a Galaxy Fold ar coincide în aceeaşi zi cu deschiderea salonului pentru electronice de consum IFA din Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.