România a devenit membră a Consiliului Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale (ICAO), anunţă secretarul de stat în Ministerul Transporturilor Bogdan Stelian Mîndrescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”România a devenit membră a Consiliului Organizaţiei Aviaţiei Civile Internaţionale (ICAO) După o muncă intensă de recunoaştere a aviaţiei din ţara noastră şi cu sprijinul Comisiei Europene, al Conferinţei Europene a Aviaţiei Civile (ECAC) şi al partenerilor internaţionali, delegaţia ţării noastre, prezentă la Montreal (Canada), a reuşit să îndeplinească obiectivul propus de către Guvernul României, acela de a deveni membru al Consiliului ICAO. Este o victorie importantă pentru aviaţia din ţara noastră”, scrie Mîndrescu pe Facebook.
Administraţiile aeronautice din cele 36 de ţări membre ale Consiliului ICAO, printre care şi România acum, ajută la realizarea unei reţele unice rapide şi de încredere privind mobilitatea aeriană globală, atât din punct de vedere tehnic, cât şi diplomatic.
”Promovează prosperitatea socio-economică şi creşterea durabilă oriunde zboară avionele”, precizează Mîndrescu, felicitând delegaţia României şi mulţumind pentru sprijin şi recunoaştere tuturor partenerilor care au crezut în valoarea aviaţiei din ţara noastră.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.