Ministrul Finanţâelor, Marcel Boloş, a transmis, vineri seară, felicitări echipei de la minister şi avocaţilor care s-au ocupat de cazul Roşia Montană, apreciind că decizia este ”entraordinară”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”România primeşte o decizie extraordinară: Am primit câştig de cauză în cazul Roşia Montană. Mai mult, reclamanţii sunt obligaţi să ne ramburseze cheltuielile de judecată aferente procedurii de arbitraj”, a scris, vineri seară, pe Facebook, ministrul Finanţelor.

Marcel Boloş a precizat că, potrivit procedurilor, nu se pot publica motivele care fundamentează soluţia pronunţată decât după 20 de zile.

”Vă asigur însă că România doreşte publicarea integrală a hotărârii arbitrale. Până atunci, felicit avocaţii şi echipa MF, dar toate celelalte persoane implicate în acest proiect”, a mai scris ministrul.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.