Robert Hellwagner a fost numit director general al Selgros Cash&Carry România, unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc, începând cu 1 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert Hellwagner, care a preluat poziţia de la Alexandru Vlad, are o experienţă de peste zece ani în industria FMCG şi în domeniul bancar din Austria şi Elvetia. Acesta s-a alăturat echipei Selgros România în iunie anul trecut.

Tot de la 1 iulie, Alexandru Vlad, fostul director general al Selgros România, conduce Consiliul de Administraţie al Selgros Cash&Carry Germania.

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 22 magazine în Bucureşti, Alba-Iulia, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava, Constanţa şi Bistriţa.

Din 2011, compania este parte a Transgourmet Holding AG cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Austria, Polonia, România şi Rusia.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.