Compania iSTYLE Retail SRL, distribuitor de produse Apple în România, estimează afaceri de 111 milioane de euro în acest an, nivel asemănător anului trecut, spune Dragoş Vrînceanu, retail manager iSTYLE România, care precizează că reţeaua nu are în plan deschiderea de noi magazine anul viitor, ci doar vor fi renovate anumite magazine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comparativ, iSTYLE România a înregistrat o cifră de afaceri de 111,5 milioane de euro în anul 2022, cu 39% mai mare decât în anul precedent.

”Pe toată compania cifra de afaceri va fi similară anului trecut, de 111 milioane euro. Cele 111 milioane euro includ şi celelalte linii de business şi magazinul online şi partea de B2B. Probabil dacă am fi avut magazine deschise pe tot parcursul anului am fi avut o creştere destul de bună” , spune Dragoş Vrînceanu, retail manager iSTYLE România.

Potrivit acestuia, vânzările stagnează pentru că principalele două magazine ale iStyle, din AFI Cotroceni şi Băneasa Mall, au fost închise câte două luni pentru modernizare. Magazinele iStyle din cele două mall-uri au o pondere de 30% în totalul vânzărilor.

Reţeaua iStyle se va extinde cu un nou magazin, care va fi deschis la Craiova la începutul lunii octombrie, însă nu are în plan să deschidă noi unităţi şi anul viitor.

”La anul e foarte posibil să nu avem o extindere de reţea, ci doar o renovare a anumitor magazine”, a precizat el.

Reţeaua iSTYLE a prezentat vineri noua gamă iPhone 15 şi ceasurile Apple Watch Series 9 şi Apple Watch Ultra 2 în premieră pe piaţa din România. Începând din 22 septembrie, aceste produse Apple pot fi comandate în cele 15 magazinele iSTYLE din toată ţara, dar şi online. iPhone 15 vine cu o super cameră foto de 48 de megapixeli. iPhone 15 şi iPhone 15 Plus folosesc materiale reciclate în proporţii de peste 75% pentru toate componentele. Memoria RAM a urcat de la 6 la 8 GB RAM.

Apple Watch 9 aduce schimbări în ceea ce priveşte procesorul care este de două ori mai rapid faţă de varianta anterioară. Apple Watch Ultra 2 vine la rândul său cu un procesor de două ori mai puternic şi cu cipul S9 care este cu 30% mai rapid decât varianta anterioară.

Preţul pentru iPhone 15 începe de la 4.699 lei în cazul modelului de 128GB, în timp ce iPhone 15 Plus, 15 Pro şi 14 Pro Max sunt disponibile de la 5.449,99 lei, 5.999,98 lei şi, respectiv, 7.199,99 lei pentru versiunile de 128GB. Preţul unui Apple Watch Series 9 pleacă de la 2.179,98 lei, iar Apple Watch Ultra 2 costă 4 349,99 lei.

iSTYLE gestionează 15 locaţii în Bucureşti şi principalele oraşe din ţară - Bucureşti, Braşov, Cluj, Constanţa, Iaşi, Oradea, Sibiu şi Timişoara. Acestea însumează peste 1.700 mp de retail high-tech premium şi sunt deservite de peste 80 de consultanţi.

iSTYLE, parte a Midis Group, este cea mai mare reţea de magazine Apple Premium Partner din Centrul şi Estul Europei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.