Reţeaua de sănătate Regina Maria a anunţat marţi lansarea noului corp al Policlinicii Enescu, în cadrul căruia vor funcţiona Centrul de diagnosticare a infertilităţii şi Centrul de Endometrioză, fără a preciza valoarea investiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Policlinica oferă pacienţilor acces la programe, pachete şi servicii în premieră pentru diagnosticarea infertilităţii şi abordarea multidisciplinară a endometriozei.

”Corpul B va găzdui Centrul de diagnosticare a infertilităţii şi Centrul de endometrioză, unităţi dedicate celor care au nevoie de asistenţă specială în vederea diagnosticării şi tratării acestor afecţiuni”, a declarat Olimpia Enache, chief opperations officer al Reţelei de sănătate Regina Maria.

Corpul B al policlinicii are o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi şi include 21 de cabinete, care dispun de echipament medical de ultimă generaţie, incluzând un ecograf Voluson E 10 dedicat urmăririi sarcinii şi un ecograf Vivid S60 pentru cardiologie.

Pacienţii vor avea acces la peste 27 de specialităţi, precum obstetrică-ginecologie, genetică medicală, ecografie, urologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie, ortopedie, medicină internă, medicină generală, ORL, cardiologie, gastroenterologie, hematologie, pneumologie, dermatologie, chirurgie generală, boli infecţioase şi pediatrie.

Endometrioza afectează 10% dintre femeile din întreaga lume, iar statisticile din România arată că peste 500.000 de românce se confruntă cu această boală.

Reţeaua a preluat recent Centrul EndoInstitute din Timişoara, cel mai mare centru de diagnosticare şi tratament a endometriozei din Sud-Estul Europei şi singurul Centru de Excelenţă din România acreditat de Liga Europeană de Endometiroză (EEL).

Totodată, în cadrul noului corp al Policlinicii Enescu va funcţiona şi primul Centru de diagnostic al infertilităţii din Reţeaua Regina Maria. Acesta va fi coordonat de doctorul Bechir Melihan, medic primar Obstetrică – Ginecologie, cu experienţă în domeniul infertilităţii şi al reproducerii umane asistate. 

”La Centrul de diagnostic al infertilităţii, specialiştii în tratarea acestei afecţiuni oferă servicii de consultanţă cuplurilor şi stabilesc următorii paşi pentru a descoperi cauzele ei. Angajamentul pe care ni-l luăm faţă de pacienţii noştri este acela de a le oferi tot sprijinul necesar în acest proces”, a declarat doctorul Bechir Melihan, coordonator al Centrului de diagnosticare a infertilităţii. 

Policlinica Enescu Regina Maria, prin cele 2 corpuri, dispune de o suprafaţă totală de 1.800 metri pătraţi, unde pacienţii beneficiază de servicii precum spermogramă, halosperm, histerosonografie cu substanţă de constrast şi centrul de endometrioză cu consultaţii bazate pe protocoale specifice. Echipa este formată din 100 de specialişti.

În ultimii 10 ani, reţeaua a investit peste 100 de milioane de euro în dezvoltarea sistemului medical din România, prin modernizarea sau deschiderea de noi locaţii, achiziţia de aparatură performantă şi pregătirea echipelor medicale.

Regina Maria a preluat în totalitate peste 30 de alţi jucători de pe piaţă, având o prezenţă proprie în 20 de judeţe şi acoperire naţională prin intermediul celor 290 de clinici partenere. Compania reuneşte peste 6.000 de angajaţi şi colaboratori în cele 64 de locaţii proprii din Bucureşti şi din ţară.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.