Retailerul Penny Market a anunţat luni că deschide luna aceasta şapte magazine în şase judeţe din România şi încheie anul cu 276 de unităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Planul de expansiune al Penny România continuă şi în luna decembrie prin deschiderea a şapte noi magazine în şase judeţe din România. Astfel, discounterul reuşeşte să îşi atingă obiectivul de a deschide 20 de noi magazine în anul 2020, un an dificil ca urmare a evenimentelor generate de actuala pandemie”, arată compania.

Astfel, patru magazine au fost deschise săptămâna trecută în Băileşti, judeţul Dolj, Giroc, judeţul Timiş, Galaţi, judeţul Galaţi, Slobozia, judeţul Ialomiţa. De asemene, săptamâna aceasta se deschid încă trei magazine noi în oraşele Novaci, judeţul Gorj, Bicaz, judeţul Neamţ, şi Roznov, judeţul Neamţ.

Primul magazin deschis pe piaţa locală a fost în anul 2005. Întreaga reţea este deservită de trei centre logistice situate în localităţile Ştefăneştii de Jos, Turda şi Bacău. În prezent, reţeaua Penny Market în România este alcătuită din 276 de magazine la nivel naţional şi o echipă de peste 4.800 de angajaţi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.