Consiliul Concurenţei a anunţat miercuri că analizează operaţiunea prin care retailerul Profi intenţionează să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL, care acum sunt operate ca francize Carrefour Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea prin care Profi Rom Food SRL intenţionează să preia zece spaţii comerciale de la Pronto Mobile SRL. În prezent, în aceste spaţii sunt operate de către Pronto Mobile SRL ca francize Carrefour Express”, informează autoritatea de concurenţă.

Autoritatea de concurenţă va evalua operaţiunea de concentrare economică din punct de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Profi Rom Food SRL este o companie ce activează în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare în magazine nespecializate.

Pronto Mobile SRL îşi desfăşoară, de asemenea, activitatea în domeniul comercializării cu amănuntul a produselor alimentare şi nealimentare.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.