Retailerul român de optică Lensa se extinde în regiune şi a deschis primul magazin din Republica Moldova, în Chişinău. Investiţia se ridică la aproximativ 140.000 de euro. În România, în primul trimestru din 2023, Lensa a deschis 9 magazine în Sibiu, Bucureşti (două), Râmnicu Vâlcea, Slatina, Craiova, Ploieşti, Sfântu Gheorghe şi Bârlad, în urma unei investiţii de peste 1 milion de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Retailerul român de optică Lensa şi-a extins începând de astăzi activitatea şi în Republica Moldova. Primul showroom Lensa s-a deschis la Chişinău, în urma unei investiţii de aproximativ 140.000 de euro”, anunţă compania.

Noul showroom din Chişinău este al 57-lea magazin din reţeaua retailerului de optică. Acesta dispune de o suprafaţă de vânzare de 160 mp şi este dotat cu două cabinete optometrice în care clienţii pot beneficia de consultaţii gratuite.

„La aniversarea a 10 ani de existenţă pe piaţa din România am hotărât că este un moment potrivit să ducem povestea Lensa şi dincolo de graniţele ţării. Lansarea Lensa în Republica Moldova este o promisiune puternică pe care o facem moldovenilor”, a declarat Daniel Crăciun, CEO şi fondator Lensa.

În România, în primul trimestru din 2023, Lensa a deschis 9 magazine în Sibiu, Bucureşti (două), Râmnicu Vâlcea, Slatina, Craiova, Ploieşti, Sfântu Gheorghe şi Bârlad, depăşind planurile iniţiale de expansiune.

Investiţia totală în extinderea reţelei de magazine în perioada ianuarie - aprilie 2023 s-a ridicat la puţin peste 1 milion de euro, iar numărul de angajaţi a crescut la 500 persoane la finalul lunii aprilie 2023.

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după 10 ani de existenţă s-a poziţionat între cei mai mari jucători pe piaţa de optică din România. În prezent, compania deţine 56 de showroomuri în 30 de oraşe din ţară: Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Braşov, Galaţi, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu Mureş, Arad, Oradea, Bacău, Brăila, Buzău, Suceava, Târgovişte, Baia Mare, Râmnicu Vâlcea, Baloteşti, Slatina, Sfântu Gheorghe, Bârlad, Satu Mare, Drobeta-Turnu Severin, Voluntari, Zalău, Roman şi un magazin în Chişinău, Republica Moldova.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.