Profi Rom Food, reţeua de supermarketuri cu cea mai mare extindere în România, a ajuns să deţină 523 magazine în România, după ce a inaugurat marţi două noi unităţi în Braşov şi Neamţ, totalizând 12 magazine deschise în februarie, a anunţat marţi compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Profi a inaugurat în luna februarie 12 magazine, cele mai recente fiind cele de marţi, de la Halchiu, din judeţul Braşov, şi de la Brusturi, din judeţul Neamţ.

Magazinul Profi din Halchiu, al 18-lea din judetul Braşov, este amplasat pe str. Ghimbavului, şi dispune de o suprafaţă totală de 338 mp, din care sala de vânzări acoperă 205 mp.

Cu o suprafaţă totală de 377 mp, unitatea din Brusturi, judeţul Neamţ, se află pe strada Principala.

Prin cele 523 de magazine ale sale, prezente în 272 de localitati, si cu peste 11.000 de angajati, Profi este reţeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România.

La începutul lunii februarie, Consiliul Concurenţei a anunţat că a autorizat tranzacţia prin care firma MEP Retail Investments, care face parte din fondul de investiţii Mid Europa Partners ce deţine clinicile Regina Maria, preia cele peste 500 de magazine din reţeua Profi Rom Food din România. 

MEP Retail Investments SRL este o companie înfiinţată în luna noiembrie 2016, având ca obiect principal de activitate consultanţă în management şi afaceri.

MEP Retail Investments este parte a grupului de investiţii de capital privat Mid Europa Partners, care reprezintă unul dintre cele mai mare fonduri din regiune şi din Turcia, având în administrare peste 4 miliarde euro.

În noiembrie 2016, fondul de investiţii a semnat un acord pentru achiziţionarea a 100% din acţiunile Profi Rom Food pentru 533 de milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.