Producătorul local de produse pe bază de cătină Orange Valley estimează dublarea cifrei de afaceri în acest an, până la 300.000 de euro, iar aproximativ 75% din totalul cifrei de vânzări este reprezentat de online.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Orange Valley, producător local de produse pe bază de cătină, face bilanţul pentru 2020 şi anunţă care sunt planurile companiei pentru anul curent. Astfel, în 2021, producătorul se aşteaptă la o creştere de până la 100% a vânzărilor şi estimează dublarea cifrei de afaceri, până la 300.000 de euro. În 2020, cele mai căutate produse din portofoliul Orange Valley au fost siropul de cătină cu miere de albine şi siropul de cătină cu miere de albine şi ghimbir", a anunţat compania.

Principalul canal de vânzare a fost online şi, în medie, valoarea unui coş de cumpărături a fost de 137 de lei. 

Orange Valley a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de 120.000 de euro, iar aproximativ 75% din totalul cifrei de vânzări a fost reprezentat de online. Pentru 2021, compania îşi propune să ajungă la o cifră de afaceri de 300.000 de euro.

"Am reuşit să funcţionăm la capacitate maximă până acum, iar acest lucru nu poate decât să ne dea încredere că anul următor va fi cu mult mai bun. De aceea, pentru 2021 avem în plan extinderea pe mai multe segmente. Ne propunem să venim cu produse noi, dar şi să avem o prezenţă mai bună în ceea ce priveşte lanţurile de distribuţie”, a declarat Paul Creţu, fondator Orange Valley.

Pentru 2021, Orange Valley are în pregătire lansarea a patru siropuri noi pe bază de cătină în combinaţie cu aronia sau mentă. Acestea sunt produse 100% naturale, nepasteurizate, fără conservanţi şi procesate cu 24 de ore înainte de a fi livrate. Siropurile vor fi disponibile atât în magazinul online, cât şi în magazinele partenere, precizează compania.

Orange Valley îşi propune să lanseze siropurile pe bază de aronia la începutul lunii februarie, iar cele pe bază de mentă începând cu a doua jumătate a lunii martie.

De asemenea, compania îşi propune ca în 2021 să extindă gama de produse cosmetice, cu încă şase articole. Printre acestea se numără serum facial, cremă pentru ten, capsule cu ulei de cătină, dar şi balsam de buze.

"Toate aceste produse conţin ulei de cătină marca Orange Valley şi ingrediente 100% naturale. Lansarea produselor e programată pentru luna martie", spun reprezentanţii companiei.

Pentru HoReCa, producătorul are un produs exclusiv, care se regăseşte în toate locaţiile premium din Botoşani, Suceava, Iaşi, Neamţ, dar şi în unele locaţii în Bucureşti.

Orange Valley este un producător local, din Târgu Neamţ, ce comercializează produse naturale pe bază de cătină. Compania a fost înfiinţată în 2014 şi deţine livadă proprie, care se întinde pe o suprafaţă de cinci hectare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.