Consiliul de Administraţie al producătorului de vase emailate VES din Sighişoara a aprobat reducerea capacităţii de producţie la secţia Emailare până la identificarea de noi clienţi, anunţă compania într-un anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin Decizia nr. 3 din 22.09.2023 Consiliul de Administraţie a aprobat reducerea capacităţii de producţie la secţia Emailare până la identificarea de noi clienţi care să răspundă pozitiv la un nou model de business pe segmentul vase şi menţinerea capacităţii de producţie la secţia Prelucrări mecanice”, precizează compania.

VES Sighişoara (simbol bursier VESY) este producător de vase emailate şi cel mai mare procesator metal din Europa Centrală şi de Est.

Compania are o capitalizare de 14,03 milioane lei.

La finalul primului semestru din acest an compania a raportat o pierdere de 3,81 milioane lei şi venituri totale de 3,38 milioane lei.

Ves Sighişoara a iniţiat procedura concordatului preventiv, depunând o solicitare în acest sens, în data de 20 februarie 2023. Compania a cerut demararea procedurii de concordat în urma solicitării ordonanţei de plată a creditorului Raben Logistic Romania, potrivit informaţiilor prezentate pe portalul instanţelor de judecată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.