Compania Vrancart, producător de carton ondulat şi hârtie igienică, anunţă că a semnat un contract de finanţare cu Ministerul Energiei, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), pentru dezvoltarea proiectului “Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază şi Utilităţi” în oraşul Adjud, judeţ Vrancea. Valoarea totală a proiectului este de 96,87 milioane fără TVA, din care valoarea maximă eligibilă nerambursabilă este de 28,95 milioane lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Societatea Vrancart SA informează acţionarii şi investitorii cu privire la semnarea, în data de 27.09.2023, a unui Contract de Finanţare cu Ministerul Energiei, prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR – Componenta 6. Energie), în vederea dezvoltării Proiectului “Construire Parc Fotovoltaic cu Centrală Electrică, Clădire Post Transformare, Drum Acces, Cabină de Pază şi Utilităţi” în Mun. Adjud, Jud. Vrancea. Valoarea totală a Proiectului este de 96.871.509 lei fără TVA, din care valoarea maximă eligibilă nerambursabilă este de 28.953.720 lei fără TVA”, arată un anunţ transmis de companie Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Proiectul are ca scop final dezvoltarea şi operarea unei facilităţi moderne de producere a energiei verzi, cu o putere instalată estimată de 20 MW, şi reprezintă un demers al societăţii de implementare a strategiei sale de dezvoltare durabilă.

Vrancart are o capitalizare de 199,76 milioane lei. 75,5% din acţiunile companiei sunt deţinute de Lion Capital din Arad, în timp ce Paval Holding deţine 17,16%.

Compania a realizat în primul semestru al anului un profit net de 8,54 milioane lei şi venituri totale de 236,2 milioane lei din 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.