Primăria oraşului Oradea din judeţul Bihor a lansat o licitaţie deschisă prin care vrea să achiziţioneze nouă tramvaie noi, inclusiv o cantitate suplimentară de alte 16 tramvaie în baza clauzei de revizuire. Valoarea estimată a licitaţiei este de 219,64 milioane lei fără TVA, potrivit unui anunţ din SEAP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Obiectul contractului este achiziţia unui număr de 9 tramvaie noi pentru transportul urban de călători în municipiul Oradea. De asemenea fac parte din obiectul achiziţiei şi vor fi incluse în preţ următoarele elemente: livrarea de dispozitive, echipamente de diagnostic, piese de schimb şi scule specifice necesare punerii în funcţiune a tramvaielor livrate la OTL şi operării în condiţii de funcţionalitate a acestora; instruirea si autorizarea personalului OTL; activitatea de punere în funcţiune a tramvaielor în OTL cu asumarea întregii responsabilităţi asupra produsului final de către ofertant; manopera de întreţinere planificată şi revizii tehnice conform manualului de întreţinere al producătorului va fi efectuată în perioada de garanţie de către ofertantul declarat câştigător, cu personal propriu sau cu personalul OTL cu asumarea întregii responsabilităţi asupra produsului final de către ofertant. asigurarea reprezentanţei service în regim permanent la sediul (depoul) OTL pe toată perioada de garanţie; livrarea de piese de schimb, agregate, echipamente şi materiale de primă dotare, uleiuri şi lubrifianţi, SDV-uri speciale, consumabile, conform manualului de întreţinere şi reparaţii şi echipamente de diagnosticare complete (inclusiv hardware şi software)”, arată anunţul.

Suplimentarea preţului contractului va putea fi făcută fără organizarea unei proceduri competitive, prin încheierea unui act adiţional.

Valoarea estimată de 219.640.324 lei fără TVA reprezintă valoarea estimată a tramvaielor care fac obiectul prezentului contract (9 bucăţi) inclusiv cantităţile suplimentare care vor putea fi achiziţionate în baza clauzei de revizuire (alte 16 bucăţi).

Durata contractului este de 18 luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.