O parte din specificaţiile tehnice ale căştii de realitatea mixtă pe care Apple se pregăteşte să o lanseze, legate în special de cele două ecrane, sunt vehiculate pe surse cu doar câteva zile înainte de eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Analistul american Ross Young, sursă a multor informaţii pe surse despre produsele Apple confirmate ulterior, a intrat în posesia unei serii de informaţii despre prima cască de MX produsă de Apple.

Conform acestuia, casca va avea două ecrane micro LED de 1,41 inch, cu o densitate de 4.000 de pixeli pe inch, o luminozitate de până la 5.000 de niţi şi rezoluţie 4K pentru fiecare ochi în parte.

Specificaţiile vehiculate de Young descriu două ecrane cum nu au mai fost văzute până acum la o cască de VR, AR sau MX. Spre comparaţie, Meta Quest 2 are 773 ppi şi 100 niţi luminozitate.

Caracteristicile tehnice ale ecranelor arată că Apple a ales să intre pe această piaţă cu un produs super high-end, ceea ce se coroborează cu preţul de aproximativ 3.000 de dolari cu care se vehiculează că va fi vândută această cască.

Tot la nivel de zvon este şi faptul că Apple ar pregăti deja alte căşti, cu componente mai modeste, dar şi cu preţuri ceva mai mici.

Prima cască Apple de realitate mixtă este aşteptată a fi prezentată la WWDC 2023, care începe pe 5 mai. Lansarea pe piaţă ar urma să aibă loc câteva luni mai târziu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.