Preparatele din meniul Hard Rock Cafe pot fi savurate, începând din această săptămână, nu doar pe terasă, ci şi de acasă sau de la birou, în premieră, prin intermediul serviciului de livrare la domiciliu Tazz by eMAG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele mai populare produse din meniul Hard Rock Cafe sunt disponibile zilnic, în intervalul 12.00-21.00, direct din aplicaţia Tazz by eMAG, care poate fi accesată din AppStore sau Google Store, dar şi online pe www.tazz.ro. Livrările acoperă o arie de 10 km în Bucureşti, iar în luna iunie clienţii beneficiază de gratuitate.

“Perioada dificilă pe care o traversăm cu toţii ne-a provocat să găsim noi moduri prin care să rămânem alături de clienţii noştri, aducând gusturile Hard Rock Cafe mai aproape de ei, pentru a fi savurate de acasă. Pentru a le mulţumi tuturor, marcăm lansarea acestui serviciu cu o reducere de 15% la comenzile de steak bugers din această lună şi livrare gratuită, iar plata contactless completează promisiunea noastră pentru o experienţă de calitate şi sigură”, a declarat Marius Băban, Directorul General Hard Rock Cafe Bucureşti.

„Suntem încântaţi că putem livra, în exclusivitate, la domiciliul clienţilor, puţin din atmosfera Hard Rock Cafe şi să creştem astfel oferta de produse disponibile în Bucureşti şi în împrejurimi, astfel încât să satisfacem cât mai multe gusturi”, afirmă Alin Şerban, CEO Tazz by eMAG.

Pentru o experienţă cât mai sigură, plata se poate face contactless, iar pentru comenzile de steak burgers efectuate în luna iunie, clienţii primesc o reducere de 15%. Pentru toate comenzile efectuate pe Tazz by eMAG nu există o limită de comandă minimă. De asemenea clienţii au opţiunea de a comanda cu ridicare personală.

Meniul disponibil prin livrarea la domiciliu include o selecţie variată de aperitive, salate, burgeri şi steak burgeri, dar şi specialităţi ale casei, garnituri, deserturi şi băuturi, printre care:

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.