Premierul Nicolae Ciucă a participat, miercuri la Palatul Victoria, la Consiliul Naţional Tripartit pentru Dialog Social. Principalele teme abordate au vizat stabilirea salariului minim garantat în plată pentru anul 2023 şi aspecte legate de legislaţia privind dialogul social, arată Guvernul, într-un comunicat de presă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Guvernului au analizat, împreună cu partenerii sociali, evoluţia parametrilor economici şi nevoia asigurării unui cadru normativ adecvat unui nivel de trai decent, mai indică sursa citată.

Propunerile formulate în cadrul Consiliului au rămas în analiză şi vor sta la baza deciziei privind nivelul salariului minim brut garantat în plată pentru 2023, o nouă întâlnire în acest sens urmând a avea loc la începutul săptămânii viitoare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.