Peste jumătate (56%) dintre utilizatori platformei Olx.ro sunt dispuşi să aloce până la 10.000 euro pentru organizarea nunţii, iar 22% dintre aceştia ar investi dublu, până la 20.000 euro, se arată într-un studiu realizat de companie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, 10% dintre cei care au răspuns chestionarului plănuiesc să investească până la 30.000 euro pentru organizarea unei nunţi.

O treime dintre viitoarele mirese ar investi aproximativ 2.000 lei într-o rochie de mireasă, pe când un sfert ar investi până la 1.000 lei. 18% dintre româncele chestionate ar aloca o sumă mai mare de 3.000 lei.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În cazul bărbaţilor, achiziţia unui costum de mire implică un buget de cel mult 1.000 lei pentru 34% dintre cei chestionaţi. Doar unul din cinci bărbaţi ar aloca o sumă mai mare, de 2.000 lei.

Olx.ro este cea mai mare platformă de anunţuri de pe piaţa locală şi este deţinută de grupul sud-african Naspers. În prezent, pe Olx.ro se găsesc peste 3,6 milioane de oferte active.

Din cadrul grupului Olx mai fac parte platforma online de imobiliare Storia.ro şi site-ul cu ofertele dedicate exclusiv ofertelor de pe segmentul auto Autovit.ro.

Studiul a fost efectuat în luna martie 2017 pe un eşantion de 2.531 de utilizatori ai platformei Olx.ro cu vârstele cuprinse între 25-34 de ani, dintre care 61% au fost femei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.