Bugetul mediu alocat în acest an de familiile din România cu doi copii pentru un concediu de şapte zile în Turcia sau Grecia se ridică la circa 1.500 de euro, sumă similară cu cea de anul trecut, potrivit datelor transmise vineri de agenţia de turism online Paravion.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Familiile cu copii mai mici de trei ani beneficiază, de regulă, de gratuitate pentru cei mici atât pentru transportul cu avionul, cât şi la cazare. În schimb, serviciile de creşă şi supravegherea asigurată de bone se plătesc separat.

”Românii care rezervă sejururi în vara acestui an aleg, cu precădere, Turcia şi Grecia, destinaţii externe renumite pentru familiile cu copii, pentru că asigură facilităţi adaptate tuturor gusturilor şi vârstelor”, a declarat Remus Vişan, managing director al Paravion. 

Potrivit agenţiei de turism, Antalya, Belek, Lara, Creta şi Rhodos sunt în continuare destinaţiile externe preferate de turiştii din România, iiar una dintre explicaţii este faptul că dispun de facilităţi adaptate tuturor vârstelor.

Astfel, familiile cu copii mici au acces la creşă, la spaţiile verzi şi la locurile de joacă special amenajate, menţionează agenţia de turism, într-un comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.