Premierul Ludovic Orban a afirmat, joi, la Craiova, că se încearcă redeschiderea tuturor activităţilor economice în cel mai scurt timp posibil, la 1 sau 15 iulie urmând a rămâne foarte puţine restricţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, joi, la Craiova, când vor fi redeschise toate activităţle economice şi a răspuns: ”În cel mai scurt timp posibil. Că va fi la 1 iulie, la 15 iulie...vom elimina toate restricţiile care vizează activiţătile economice. Probabil că vor mai rămâne foarte puţine”.

Premierul a explicat că obiectivul principal este nu numai redeschiderea activităţilor, ci şi reclădirea economiei.

”Ca atare, obiectivul nostru este nu numai să repornească economia, ci să contribuim printr-un program economic extrem de serios la o reclădire a economiei, la dezvoltarea de noi companii, la dezvoltarea în dmenii unde există oportunitatel, la fructificarea tuturor situaţiilor inclusiv pe piaţa europeană şi pieţele internaţionale pentru a putea dezbolta domeniile de actvitate ăn care România poate fi competitivă”, a mai declarat Orban.

Autorităţle au anunţat că, din 15 mai când se trece la starea de alertă, o parte a activităţilor economice vor fi redeschise, dar nu toate. Ridicarea restricţiilor se va face gradual, în paşi de 2 săptămâni, entru a fi evaluat impactul epidemiologic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.