Operatorul telecom Orange România anunţă extinderea în Târgu Mureş şi în întregul oraş Miercurea Ciuc a reţelei Orange 5G, care este acum prezentă în 23 de oraşe precum, Arad, Bacău, Craiova, Braşov, Bucureşti (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Suceava şi Timişoara, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În prag de sărbători, Orange România aduce clienţilor din Târgu Mureş şi Miercurea Ciuc acces la cea mai bună experienţă de conectivitate prin intermediul reţelei 5G. Astfel, începând de astăzi, locuitorii, autorităţile publice şi companiile din cele două oraşe se pot bucura de super viteze de internet şi cele mai bune servicii pe care reţeaua Orange le oferă. Odată cu extinderea în Târgu Mureş şi în întregul oraş Miercurea Ciuc, reţeaua Orange 5G devine prezentă în 23 de oraşe precum, Arad, Bacău, Craiova, Braşov, Bucureşti (acoperit 100%), Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Sibiu, Suceava şi Timişoara, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale”, anunţă compania.

De asemenea, un abonament Smart Plus 15 cu internet nelimitat 5G, 6.3 GB în roaming SEE, minute şi SMS naţionale şi în roaming SEE nelimitate, 600 minute internaţionale şi acces la Netflix timp de 6 luni este acum redus cu 50%, de la 15 euro la 7,5 euro/lună. 

Cu viteze maxime de până la 1.2 Gbps la download şi viteze medii de 600 Mbps, reţeaua Orange 5G poate să le ofere utilizatorilor o experienţă similară celei furnizată de internetul prin fibră optică, şi deschide noi oportunităţi pentru dezvoltare în zona de inovaţie şi cercetare.

Oferta Orange cuprinde şi soluţii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administraţii publice sau companii, de care pot acum beneficia şi clienţii din Suceava.

Dezvoltarea reţelei 5G vine în contextul angajamentului pe care Orange îl are pentru accelerarea transformării digitale în România. În urma licitaţiei de spectru organizată de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) în luna noiembrie, Orange a devenit operatorul din România cu cel mai mare portofoliu de spectru şi cele mai mari investiţii în infrastructura de reţea, taxele de licenţă pentru achiziţionarea acestor drepturi ridicându-se la 264,6 milioane euro.

Astfel, spectrul dobândit va contribui, în următorii 25 de ani, la dezvoltarea celor mai noi tehnologii precum 5G, dar şi la inovaţii viitoare în comunicaţiile mobile naţionale, care vor oferi clienţilor servicii performante, acoperire şi conectivitate la cele mai înalte standarde.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.