Consiliul Concurenţei a anunţat joi că a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom externalizează către către J. Christof E&P Services şi Christof Private Firefighting Services unele operaţiuni şi servicii generale de suprafaţă, conexe activităţilor de extracţie şi producţie a petrolului şi gazelor naturale, împreună cu activele şi angajaţii care le deservesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care OMV Petrom externalizează către către J. Christof E&P Services şi Christof Private Firefighting Services unele operaţiuni şi servicii generale de suprafaţă, conexe activităţilor de extracţie şi producţie a petrolului şi gazelor naturale, împreună cu activele şi angajaţii care le deservesc”, a informat autoritatea de concurenţă.

OMV Petrom a organizat o Procedură de Achiziţie pentru achiziţia de servicii de suprafaţă şi transport, servicii de operare şi mentenanţă minoră, servicii de pompieri şi salvare, servicii de operare în teren, servicii de operare în facilităţi, servicii de operare în facilităţi de tratare pentru cinci loturi din România: respectiv Zona de Producţie Oltenia, Zona de Producţie Muntenia Vest şi Zona de Producţie Moesia, Zona de Producţie Muntenia, Zona de Producţie Moldova, Zona de Producţie Crişana.

Consorţiul format din J. Christof E&P Services şi Christof Private Firefighting Services a fost desemnat drept ofertantul cel mai bine clasat pentru primele două loturi licitate (Zona de Producţie Oltenia şi Zona de Producţie Muntenia Vest şi Zona de Producţie Moesia), urmând să semneze cu OMV un acord-cadru.

”În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, arată autoritatea de concurenţă.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.