Omul de afaceri Dragoş Anastasiu, proprietarul grupului Eurolines, care şi-a vândut anul trecut reţeaua de agenţii de turism către grupul german Dertour, se pregăteşte să investească într-un lanţ de locaţii turistice - resorturi, hoteluri mai mici şi pensiuni în "zone deosebite" din ţară, care să funcţioneze sub o umbrelă denumită ROBELO (Romanian Best Locations). În paralel, alături de Dragoş Petrescu, proprietarul City Grill, cel mai mare lanţ românesc de restaurante, pregăteşte lansarea unui lanţ de 25-30 de restaurante, după acelaşi model, conform Profit.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă interesează orice locaţie care e într-o zonă deosebită şi are un antreprenor deschis la minte, pe care să-l ajutăm financiar şi cu management, dar el să rămână acolo şi să optimizăm business-ul. Am buget destul de mare, plus o bancă lângă mine, pentru a avea în următorii trei ani o reţea de 25 de locaţii", îşi dezvăluie Anastasiu planul.

În paralel, alături de proprietarul City Grill, Dragoş Petrescu, vrea să lanseze un proiect similar şi în zona de restaurante şi să ajungă la un lanţ de 25-30 de localuri, relatează Profit.ro.

Dragoş Anastasiu este acţionar, în prezent, la resortul Green Village din Deltă şi la complexul Valea Verde din Cund (judeţul Mureş), discutând acum cu alte trei astfel de unităţi de turism.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.