Omniasig Vienna Insurance Group a anunţat joi că le va acorda acţionarilor dividende în valoare totală de peste 18 milioane lei, ceea ce reprezintă o valoare brută de 0,125 lei/acţiune, iar plata dividendelor se va face începând cu data de 30 septembrie 2021, până la finalul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Omniasig Vienna Insurance Group va acorda, conform aprobării Adunării Generale a Acţionarilor din data de 27 aprilie 2021, dividende în valoare totală de peste 18 milioane lei, ceea ce reprezintă o valoare brută de 0,125 lei/acţiune. O astfel de măsură are loc pentru prima dată în ultimii 10 ani”, a informat asiguratorul.

Plata dividendelor se va face începând cu data de 30 septembrie 2021, până la finalul anului, în contul indicat de către fiecare acţionar sau la ghişeele BCR. Această măsură este aplicabilă acţionarilor companiei înscrişi în Registrul acţionarilor la data de referinţă 21 aprilie 2021.

”Aprobarea Adunării Generale a Acţionarilor are la bază dezvoltarea stabilă a companiei şi rezultatele financiare înregistrate în 2020, când volumul primelor brute subscrise a crescut cu circa 5% la aproape 1,4 miliarde lei, iar profitul brut, conform standardelor de raportare IFRS în scop de consolidare, a fost de peste 70 milioane lei. Aceste rezultate pozitive subliniază soliditatea financiară a companiei, precum şi perspectivele sale de dezvoltare sustenabilă, pe termen lung”, mai arată compania.

Omniasig Vienna Insurance Group este prezentă din 1995 pe piaţa asigurărilor din România şi peste 1.100 de angajaţi.

Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe) este principalul expert pe piaţa asigurărilor în Austria precum şi în Europa Centrală şi de Est. Grupul cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi o relaţie apropiată cu clienţii esteformat din aproximativ 50 de companii din 30 de ţări. Are peste 25.000 de angajaţi ai Vienna Insurance Group (Wiener Versicherung Gruppe).

Acţiunile VIG sunt cotate pe Bursa de Valori din Viena din 1994.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.