Digital Twin, companie românească ce oferă soluţii pentru dezvoltare digitală a produsului, a anunţat marţi că va derula un proiect de aproape 835.000 lei destinat capitalului de lucru. Proiectul este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Digital Twin, companie românească ce oferă soluţii pentru dezvoltare digitală a produsului, anunţă lansarea proiectului cu titlul 'Capital de lucru DTW' - proiect nr. M2-1556 din 10 decembrie 2020 - înscris în cadrul Măsurii 'Granturi pentru capital de lucru', instituită prin OUG nr 130/2020. Proiectul se derulează pe o perioadă de maximum 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanţare cu Ministerul Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri/ Agenţia pentru Intreprinderi Mici şi Mijlocii, Atragere de Investiţii şi Promovare a Exportului (AIMMAIPE), respectiv 15 decembrie 2020”, a anunţat compania.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea activităţii Digital Twin.

Printre principalele obiective ale proiectului sunt menţinerea activităţii pe o perioadă de minimum şase luni, precum şi menţinerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă faţă de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum şase luni, la data acordării granturilor.

”Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei (valoarea totală) din care: 725.925 lei grant şi 108.888,75 lei cofinanţare”, mai arată compania.

Proiectul este cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

Digital Twin este o companie românească ce oferă soluţii pentru dezvoltare digitală a produsului. Compania a fost înfiinţată în anul 2016 de către inginerii antreprenori Eduard Oprea şi Laurenţiu Nae.

Serviciile societăţii se adresează companiilor din industriile auto, aero şi celor producătoare de echipamente industriale care doresc să îşi dezvolte produsele sau să îşi optimizeze procesele şi să folosească cele mai actuale şi eficiente soluţii tehnologice.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.