O autoservire din Constanţa a fost închisă temporar de comisarii de la Protecţia Consumatorilor, fiind găsite produse depozitate necorespunzător, iar echipele de control au mai constatat că prepararea ciorbelor era făcută prin adăugarea de carne fiartă la o bază de zeamă de zarzavat şi nu erau realizate prin fierberea cărnii împreună cu apa şi zarzavatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa au anunţat că în urma unei sesizări a fost realizată o acţiune de control la Autoservirea Eteks care aparţine SC Bayaz Food SRL. 
 
“S-a aplicat amendă în valoare de 5000 lei pentru prestarea serviciilor de alimentaţie publică care afectează sănătatea şi viaţa consumatorilor şi un avertisment pentru practica comercială incorectă în raport cu consumatorii (prepararea ciorbelor se face prin adăugarea cărnii fiartă separat la o baza de zeama de zarzavat şi nu se realizează aşa cum se prezintă în orice reţetă: se fierbe carnea de pui/porc/ vita şi zarzavatul împreună cu apa şi rezultă ciorba de pui/ porc/ vită)”, au precizat reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. 
 
 
Astfel echipele de control au descoperit că unele produse erau depozitate necorespunzător, au găsit câteva insecte moarte şi un pachet de ficat de pui expirat din data de 3 octombrie. 
 
Comisarii CJPC au decis oprirea temporară a prestării serviciilor de alimentaţie publică până la remedierea deficienţelor constatate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.