Noul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Nicolae Stan, a obţinut în 2015 venituri salariale de 99.915 lei (circa 22.450 euro) de la Direcţia Generală Monitorizare, Control şi Antifraudă din CNAS, arată declaraţia sa de avere depusă în iunie 2016. Potrivit documentului, Stan deţine un teren de 1.000 de metri pătraţi în Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Până la preluarea funcţiei de şef al ANAF, Bogdan Nicolae Stan îndeplinea, temporar, funcţia de director general adjunct în cadrul Direcţiei Generale Monitorizare, Control şi Antifraudă din Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS).

Declaraţia de avere din 2016 arată că Stan a cumpărat un teren intravilan de 1.000 de metri pătraţi în 2001, în judeţul Braşov, şi un alt teren intravilan în Bucureşti, de 100 mp, împreună cu soţia sa, printr-un credit ipotecar.

Noul şef ANAF mai deţine împreună cu soţia sa o casă de locuit în Bucureşti, cu o suprafaţă de 67 mp, cumpărată în 2004 printr-un credit ipotecar.

Stan mai deţine un autoturism Peugeot din 2009.

Noul şef al Fisculuia are de rambursat un credit luat de la Raffeisen Bank, în valoare de 22.500 de euro. 

Premierul Sorin Grindeanu l-a numit la şefia Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală pe Bogdan Nicolae Stan, decizie publicată vineri în Monitorul Oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.