Samsung Electronics Co., Ltd a anunţat miercuri că Hoon Seol a fost numit preşedinte al Samsung Electronics România şi Bulgaria, el va fi responsabil de gestionarea activităţilor companiei pe pieţele din cele două ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hoon a absolvit Universitatea din Coreea în 1996, an în care s-a alăturat echipei Samsung Electronics. În ultimii 24 de ani, el a lucrat în departamentul Domestic Sales din Coreea, dar şi din alte regiuni precum Asia de Sud-Vest şi Sud-Est, Orientul Mijlociu şi Nordul Africii.

În 2018 a fost numit corporate vice president şi şef al grupului TV Regional Product Management pentru Africa de Nord-Est şi China în departamentul de marketing global, divizia de televizoare.

”Sunt onorat şi entuziasmat că preiau conducerea Samsung România şi Bulgaria, o filială care a avut rezultate foarte bune în ultimii ani şi care are în continuare un potenţial de creştere extraordinar. Am încredere că, împreună cu echipa de aici cu care de abia aştept să lucrez, Samsung România şi Bulgaria va deveni una dintre cele mai bune filiale atât la nivel european, dar şi global”, a declarat Hoon Seol, noul preşedinte Samsung Electronics România şi Bulgaria. 

Samsung România a fost înfiinţată în 2010 şi se află în prezent pe primul loc pe piaţa de telefoane mobile şi pe cea de televizoare, fiind totodată unul dintre liderii din categoria electrocasnicelor.

Hoon Seol se alătură astfel companiei în 2020, un an important pentru Samsung, care intenţionează să îşi consolideze poziţia de lider şi să ofere consumatorilor experienţe inovatoare.

”Una dintre nevoile actuale este securitatea datelor, motiv pentru care Samsung investeşte în acest domeniu, pentru că un mediu sigur pentru toţi utilizatorii este una dintre cele mai importante priorităţi ale companiei. Mai mult decât atât, tehnologii precum AI, IoT şi 5G vor avea un impact profund asupra societăţii, precum şi a spaţiului în care ne desfăşurăm activitatea. Samsung consideră că aceste tehnologii vor aduce schimbări fundamentale şi pozitive în viaţa consumatorilor, motiv pentru care va continua să investească şi să lucreze îndeaproape cu parteneri din industrie pentru a aduce tehnologia mai aproape de oameni şi pentru a educa generaţiile viitoare”, arată compania.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.