Compania Teva Pharmaceuticals, lider mondial în producţia de medicamente generice, a anunţat luni numirea Stanei Moisescu în funcţia de director general al filialei din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Teva Pharmaceuticals este prezentă pe piaţa din România din anul 2006. 

“Este o onoare şi o provocare în acelaşi timp să preiau conducerea Teva Pharmaceuticals în România. Sunt în această companie de peste opt ani şi împreună cu echipa am contribuit la creşterea ei. Prioritatea noastră de business este aceea de a ne consolida poziţia de furnizor important de medicamente de calitate pentru pacienţii români”, a spus Stana Moisescu, noul director general al Teva Pharmaceuticals România.

 Moisescu este, din 2010, unul dintre membrii-cheie ai echipei Teva în România. Înainte de sosirea în companie, Stana a fost, în perioada iunie 2008 – ianuarie 2010, director financiar la Ness Romania, cu afaceri în domeniul IT. Anterior, Stana Moisescu a lucrat 12 ani la GlaxoSmithKline, unde a deţinut mai multe funcţii, printre care director financiar şi contabil şef.

Cu sediul în Israel, Teva este unul dintre cei mai mari producători de medicamente generice din lume, bazându-se pe un portofoliu de peste 1.800 de molecule pentru a dezvolta o gamă largă de produse generice pentru aproape toate zonele terapeutice. Veniturile nete ale Teva în 2017 au fost de 22,4 miliarde de dolari.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.