Cristina Mahika-Voiconi a preluat oficial funcţia de director general al Libra Internet Bank.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cristina Mahika-Voiconi a preluat oficial funcţia de director general al Libra Internet Bank, odată cu avizarea primită în acest sens din partea Băncii Naţionale a României”, anunţă banca.

Cristina Mahika-Voiconi face parte din echipa Libra Internet Bank din 1999 şi are o experienţă solidă în funcţii de top management pentru multiple domenii ale activităţii bancare. Astfel, în calitate de director general adjunct, a coordonat, în perioada 1999-2010, Aria de Risc, iar din 2010 şi până la preluarea funcţiei de director general, Aria de Vânzări. Este, de asemenea, membru în Consiliul de Administraţie al Libra Internet Bank şi face parte din Comitetul de Direcţie al băncii.

 “Sunt onorată şi, în aceeaşi măsură, motivată de numirea în funcţia de Director General al Libra Internet Bank, una dintre cele mai inovatoare bănci din România, cu o istorie de peste 25 de ani. Am avut şansa de a face parte din echipa Libra încă din primii ani de la înfiinţare şi de a lucra, alături de colegii mei, la proiectele care au definit traiectoria băncii. De la stabilirea strategiei de nişă – Profesii Liberale, Agribusiness, Real Estate, Fintech, la premierele rezultate din digitalizarea produselor bancare. Am convingerea că performanţa în domeniul bancar este generată de rezultatele muncii în echipă şi de stabilirea unor relaţii oneste şi de durată cu partenerii şi clienţii băncii. De aceea, unul dintre obiectivele mele este să contribui şi din noua postură la consolidarea şi dezvoltarea acestor relaţii, iar Libra Internet Bank să continue să performeze şi să inoveze în domeniul bancar din România”, a declarat Cristina Mahika-Voiconi.

Libra Internet Bank a avut un profit net de 160,7 milioane de lei în semestrul I din 2023, ceea ce reprezintă o creştere cu 46% faţă de aceeaşi perioadă din 2022. Activele nete totale au ajuns la 10,3 miliarde lei după primele şase luni ale acestui an, valoare cu 6% mai mare decât cea de la finalul lui 2022.

Aproape două treimi dintre poziţiile manageriale din cadrul Libra sunt ocupate de persoane promovate din interiorul companiei.

Libra Internet Bank a fost înfiinţată în 1996 în Bucureşti. Banca s-a specializat în oferirea de produse şi servicii dedicate Profesiilor liberale şi companiilor din Real Estate şi Agribusiness. Libra Internet Bank are o reţea de 55 de sucursale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.