Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, marţi, că 41 de firme din domeniul construcţiilor au fost amendate, în primele trei luni ale anului, cu 282.000 de lei pentru diferite încălcări ale legislaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În primele trei luni ale anului, poliţiştii locali au făcut 85 de controale pe şantierele de construcţii din Bucureşti, iar 41 de firme au fost amendate cu 282.000 de lei în total pentru diferite încălcări ale legislaţiei. Chiar săptămâna trecută, o firmă din nordul Capitalei a primit amenda maximă legală - 15.000 de lei - pentru că, din cauza prafului de pe şantier, aerul din zonă devenise irespirabil”, a transmis, marţi, primarul general.  

Nicuşor Dan afirmă că vor continua controalele. 

”Controalele continuă, verificându-se inclusiv dacă firmele de construcţii ţin cont de prevederile Brevetului verde, emis de Consiliul General, care impune o serie de reguli de bază privind protecţia mediului pe teritoriul Capitalei”, a mai prcizat primarul.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.