Dispozitivele care au acces la acelaşi cont Netflix vor putea fi gestionate într-un mod centralizat cu ajutorul noilor opţiuni lansate de platforma de streaming.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Netflix anunţă „Manage Access and Devices”, o nouă secţiune a paginii de configurare de unde posesorul unui cont poate gestionat toate dispozitivele cu drept de acces.

Aici pot fi văzut toate dispozitivele care au acces la contul respectiv şi tot de aici pot fi blocate dispozitivele necunoscute sau care nu mai există.

Pe site-ul Netflix, pentru a accesa noile opţiuni, se dă click pe poza de profil şi se merge la Account. Aici, la secţiunea Security & Privacy, există acum Manage Access and Devices.

În dreptul fiecărui dispozitiv care apare le Manage Access and Devices, sunt afişate mai multe informaţii, precum profilul folosit, data ultimei accesări şi IP-ul.

Noua facilitate, ca şi altă funcţie lansată recent, „Profile Transfers”, pare să paveze calea spre curăţenia pe care Netflix este aşteptat să o va facă în curând, când nu va mai permite partajarea gratuită a conturilor pentru persoanele care nu locuiesc la aceeaşi adresă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.