NEPI Rockcastle România a anunţat, miercuri, deschiderea celui de-al 18-lea centru comercial din portofoliu, Shopping City Satu Mare, după o investiţie totală de 40 de milioane de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul comercial găzduieşte 85 de spaţii comerciale şi vine cu o serie de noutăţi pe plan local, precum deschiderea primului hipermarket Carrefour, pe o suprafaţă de 7.500 de metri pătraţi, şi lansarea unor branduri internaţionale şi naţionale. Proiectul a generat, după deschidere, peste 900 de locuri de muncă permanente, potrivit companiei.

”Am dezvoltat acest proiect pornind de la nevoile locuitorilor din întreaga regiune şi am creat un mix adaptat de magazine, restaurante şi opţiuni de petrecere a timpului liber, ce credem că le va schimba în bine stilul de viaţă”, a declarat Head of Asset Management NEPI Rockcastle, Marius Barbu.

Shopping City Satu Mare este dispus pe 2 niveluri şi are o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 29.000 de metri pătraţi. Proiectul are 1000 de locuri de parcare, dintre care 600 la nivelul superior, accesibile printr-o rampă exterioară.

De asemenea, clienţii vor avea la dispoziţie 2 staţii de încărcare electrică, dar şi o staţie de autobuz amplasată în faţa centrului comercial. Parterul găzduieşte branduri de modă, sport, frumuseţe, bijuterii şi accesorii, home&deco, articole pentru copii şi jucării, tehnologie, dar şi farmacii, servicii de optică şi petshop.

Nivelul 1 este dedicat zonelor de food court şi divertisment, completate de o terasă exterioară, ce va fi conectată, în viitor, de zona de promenadă şi Centrul Vechi printr-o pasarelă peste râul Someş. Această zonă a centrului comercial găzduieşte restaurante şi cafenele, precum şi diverse opţiuni de petrecere a timpului liber.

Tot la nivelul superior, în prima parte a anului viitor, se va deschide multiplexul cinematografic Cineplexx, potrivit companiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.