Motorola va avea o serie de smartphone-uri rezistente la şocuri, primul model din serie urmând să fie lansat pe piaţă sub titulatura Defy.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania deţinută de Lenovo a anunţat Defy, un smartphone care va da startul un serii de smartphone-uri rezistente, construite cu ajutorul Bullitt Group, firma britanică ce deţine licenţa globală a brandului Caterpillar pentru telefoane rezistente.

Conform producătorului, Defy este rezistent la praf, nisip şi umiditate, conform certificării IP68. Vreme de până la 35 de minute, telefonul rezistă şi sub apă, la o adâncime de până la 1,5 metri.

Acelaşi terminal se laudă cu certificarea militară MIL-SPEC 810H pentru rezistenţă la temperaturi extreme, vibraţii şi căderi libere, aleatorii şi repetitive, în manieră controlată.

Defy are un ecran Gorilla Glass Victus de 6,5 inch, cu 720x1600 pixeli rezoluţie. În spatele acestuia se ascund un procesor Snapdragon 662, 4GB RAM, 64GB spaţiu de stocare şi o baterie de 5.000mAh.

Camera foto principală are 48MP şi este susţinută de o lentilă macro de 2MP şi un senzor de profunzime de 2MP.

Pe partea de conectivitate smartphone-ul cu Android 10 oferă 4G, NFC, Bluetooth 5.0 şi chiar o ieşire audio de 3,5 mm impermeabilă.

Defy va intra pe piaţă în săptămânile următoare, având un preţ recomandat de 329 EUR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.