Căutările ofertelor de zbor către Bucureşti au crescut în primele zile din februarie, ceea ce ar putea fi o reacţie a românilor din străinătate la evoluţia evenimentelor din ţară, spun specialiştii motorului de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro, după ce au analizat căutările din perioada 1-4 februarie. Cele mai multe căutări de zbor către Capitală s-au înregistrat din Elveţia, Italia, Portugalia, Franţa, Spania şi Danemarca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Evenimentele recente care au avut loc în România i-au determinat pe românii din marile ţări din Europa să revină la Bucureşti”, arată un comunicat al momondo.

În ultima săptămână, sute de mii de persoane au protestat în Piaţa Victoriei, în faţa clădirii Guvernului, după adoptarea Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Codului Penal şi a celui de procedură penală.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

„Am remarcat o creştere a interesului faţă de zborurile către Bucureşti în perioada 1-4 februarie comparativ cu aceleaşi zile din săptămâna anterioară, 25-28 ianuarie 2017, mai ales dinspre Elveţia, Italia şi Danemarca”, a declarat directorul de marketing al momondo România, Mircea Giurcă.

Cele mai multe căutări de zbor către Bucureşti s-au înregistrat din Elveţia, cu o creştere de 26% faţă de săptămâna anterioară. Totodată, numeroşi români stabiliţi în ţările latine şi nordice au căutat oferte de zbor către Capitală în primele zile din februarie.

Accesările zborurilor dinspre Italia, Portugalia, Franţa şi Spania către Bucureşti au crescut cu 25%, 22%, 21%, respectiv 8%.

În aceeaşi măsură, interesul românilor din Danemarca, Olanda şi Suedia pentru a veni spre Bucureşti a crescut cu 24%, 20% şi 18% pentru perioada 1-4 februarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.