Ministrul Energiei, Virgil Popescu, participă la Baku Energy Week, unde România are un stand în cadrul expoziţiei. Ministrul a apreciat relaţia dintre România şi Azerbaidjan şi a transmis că se va discuta despre diversificarea rutelor de transport şi aprovizionare, pentru asigurarea securităţii energetice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Baku Energy Week se desfăşoară în perioada 1 - 3 iunie, iar astăzi am participat la evenimentul în care preşedintele Republicii Azerbaidjan Ilham Alyiev a făcut deschiderea oficială a expoziţiei ”Caspian Oil & Gas” şi a forumului dedicat”, a scris, miercuri, pe Facebook, ministrul Energiei.  

Virgil Popescu anunţă că şi companiile din România sunt prezente cu un stand în cadrul expoziţiei.  

”România şi Azerbaidjan au o relaţie puternică şi solidă, contactele noastre bilaterale frecvente stau drept o dovadă în acest sens. Diversificarea rutelor de transport şi aprovizionare va fi un subiect pe care îl vom dezbate în aceste zile alături de colegi şi specialiştii din domeniu, pentru a găsi soluţii pentru a întări securitatea energetică”, a mai transmis ministrul.  

”Mai mult chiar, am avut astăzi oportunitatea să fiu cel care a semnat în ”cartea de onoare” imediat după preşedintele Ilham Alyiev”, a adăugat POpescu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.