Ministrul Economiei, Florin Spătaru, spune că obiectivul său principal este susţinerea companiilor şi înlesnirea tranziţiei la industria viitorului bazată pe energia verde, iar mandatul meu de ministru urmăreşte reindustrializarea România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mandatul meu, ca ministru al economiei, urmăreşte reindustrializarea România şi consolidarea relaţiilor cu partenerii economici. Investitorii străini au nevoie de date concrete, transparente pentru ca România să figureze în topul alegerilor companiilor pentru relocare, fie ca vorbim despre cele aflate în zona de conflict în Ucraina, fie cā discutăm de relocarea de business-uri din alte zone, precum Asia”, a declarat ministrul Florin Spătaru.

Ministrul Economiei a avut luni o întâlnire cu reprezentanţii firmei Leoni Wiring Systems pentru a discuta despre provocările din industria auto, Leoni Wiring Systems activând ca furnizor de soluţii în industria construcţiilor de autovehicule.

„Totodată, obiectivul meu principal este susţinerea companiilor şi înlesnirea tranziţiei la industria viitorului bazată pe energia verde”, a precizat ministrul economiei Florin Spătaru.

În cadrul întâlnirii au fost discutate şi subiecte precum climatul investiţional dar şi reducerea dependenţei de materiile prime.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.