Ministrul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului Ştefan Radu Oprea a preluat, vineri, mandatul de la predecesorul său, Florin Spătaru. Social-democratul a explicat că toate programele în lucru vor fi continuate şi vor fi găsite soluţii şi alte modalităţi pentru susţinerea şi dezvoltarea antreprenoriatului şi turismului românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am ajuns la finalul primei zile de lucru, în calitate de ministru al economiei, antreprenoriatului şi turismului. La primele ore ale dimineţii m-am întâlnit cu colegul meu, Florin Spătaru, pentru o trecere în revistă a proiectelor gestionate până acum, dar şi pentru semnarea protocoalelor de predare - primire. Am avut şi o primă întâlnire operativă cu directorii structurilor centrale din cadrul instituţiei, pentru a prezenta obiectivele şi priorităţile asupra cărora trebuie să ne concentrăm în perioada următoare”, a afirmat Ştefan Radu Oprea, potrivit unei postări de vineri, pe pagina de Facebook a Ministerului Economiei.

Senatorul PSD a mai spus că viziunea sa asupra economiei româneşti este una simplă, bazată pe patriotismul economic.

„Dezvoltarea lanţurilor valorice şi a industriei, sporirea producţiei autohtone, astfel încât să avem cât mai multe produse româneşti de calitate, sprijinirea mediului de afaceri şi creşterea salariilor”, a completat Oprea.

„Un lucru este cert: toate programele în lucru vor fi continuate, însă vom găsi şi alte modalităţi pentru susţinerea şi dezvoltarea antreprenoriatului şi turismului românesc”, a adăugat ministrul Economiei.

El a mai precizat că obiectivele sale sunt clare şi se regăsesc în programul de guvernare.

„Începând de astăzi, trecem la treabă!”, a conchis ministrul Economiei.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.