Ministerul Transporturilor a postat sâmbătă pe Facebook imagini cu noua staţie de metrou şi cu depoul Valea Ialomiţei, în condiţiile în care termenul de 30 iunie stabilit pentru finalizarea lucrărilor nu a putut fi respectat, ministrul Lucian Bode a explicat că sunt la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Recent, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a cerut scuze bucureştenilor, în numele celor 17 miniştri ai Transporturilor, pentru faptul că Magistrala M5 nu va fi gata la data de 30 iunie, precizând că problemele sunt la centrala de ventilaţie şi la staţia de pompare a apei din infiltraţii.

Premierul Ludovic Orban nu a avansat un termen când va fi putea fi dat metroul în folosinţă, spunând că atunci când "va fi din punct de vedere tehnic posibil de pus în circulaţie, va fi pus în circulaţie".

Consiliul de Administraţie al Metrorex, întrunit joi în şedinţă, a numit un nou director general interimar, pe Gabriel Mocanu, în locul Marianei Miclăuş, iar ministrul Transporturilor, Lucian Bode, explică într-un comunicat că, după ce toţi cei implicaţi l-au asigurat că termenul de finalizare a acestei magistrale va fi 30 iunie 2020, ”termen asumat în mod neforţat”, i-a transmis doamnei director Miclăuş că, din acel moment, ”va sta cu mandatul pe masă”.

Mariana Miclăuş a fost numită în funcţia de director general provizoriu în noiembrie 2019.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.