Ministerul Transporturilor Infrastructurii şi Comunicaţiilor solicită suplimentarea bugetului cu 250 de milioane de lei, potrivit unui proiect de Hotărâre a Guvernului privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Se aprobă suplimentarea bugetului Ministerului Transporturilor Infrastructurii şi Comunicaţiilor, pe anul 2020, cu suma de 250 milioane lei la capitolul 84.01 'Transporturi', din care: suma de 150 milioane lei pentru finanţarea transportului de călători cu metroul, titlul 40 'Subvenţii', respectiv suma de 100 milioane lei pentru finanţarea întreţinerii infrastructurii rutiere, titlul 51 'Transferuri între unităţi ale administraţiei publice', din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020”, arată documentul.

Potrivit acestuia, prezentul act normativ ”nu generează influenţe financiare având în vedere că Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului este parte a bugetului general consolidat”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.