Ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei Cseke Attila a aprobat repartizarea către bugetele locale ale unor unităţi administrativ-teritoriale a sumei de 354.062.964,20 lei, în vederea cofinanţării, prin Programul Termoficare, a lucrărilor de modernizare, retehnologizare, extindere, respectiv de înfiinţare a sistemelor de alimentare centralizată cu energie termică a localităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din această sumă, municipiul Constanţa beneficiază de 110.921.128,53 lei, iar pentru municipiul Bucureşti se alocă 242.072.921,99 lei.

De asemenea, ministrul dezvoltării a aprobat suplimentarea, din bugetul MDLPA, a lucrărilor de modernizare a unor reţele termice din municipiul Arad, în valoare de 1.068.913,68 lei.

Ministrul a precizat că alocarea are la bază documentele tehnice depuse de unităţile administrativ-teritoriale care au fost aprobate de Comisia interministerială de coordonare a Programului.

Actul normativ a fost trimis pentru publicare în Monitorul Oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.